PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. július 5., vasárnap

Trükkös telefonos csalás – Átverés ingyen borotvával

Trükkös telefonos csalás – Átverés ingyen borotvával

Aztán a kedves ügyfél megtalálja a postaládájában a borítékot, amit utánvét és ajánló szelvény nélkül dobtak be. Felviszi a lakásába, fogja az ollót és felvágja. Nem tenné, ha tudná, hogy ezzel szerződött partnerévé vált egy cégnek. Nevezetesen:Courlux International SA (székhelye: Route de la Broye 117, CH – 1623 Semsales, Switzerland, Svájc, cégjegyzékszáma: CH-217-3531930-1) cégnek, amely az árut forgalmazza.
Ezután pedig a cég folyamatosan küldözget egy 2790 Ft-os csomagot amiben a borotvafej van.
Ha az ügyfél nem fizet – és esze ágában sincs, hisz egy ingyenesnek hitt termékkel átverve érzi magát -, akkor az Alektum Inkasszó követeléskezelő cég megkezdi a szerződésszegővel szembeni inkasszós eljárást.
Hogy milyen sok embert próbálnak meg rászedni, azt onnan is sejteni lehet, hogy már a postán is azt kérdezik az ott reklamálótól, hogy kibontotta a borítékot vagy nem, mert ha igen, akkor gond van…..
Hogy kitől, honnan kerülnek ki a személyes adatok a céghez, erre sincs válasz, ahogyan arra sem, hogy miért nem lehet őket a hatóságoknak elkapni….egy biztos, Magyarországon a csalók egyre jobban teljesítenek…
Forrás : http://hirhatar.com