PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. augusztus 6., csütörtök

1200 magyar nyelvű ingyen letölthető e-book – LEGÁLIS!

1200 magyar nyelvű ingyen letölthető e-book – LEGÁLIS!

Sok elektronikus könyvet (e-bookot) olvasó eszköz használója hiszi, hogy ritka kivételektől eltekintve fizetnie kell, ha magyar nyelvű könyveket szeretne elérni.
De nem csak ez a két választás van, ha e-könyvolvasóval rendelkeznek, vagy az okostelefonokon, táblagépeken olvasgatnának: a Magyar Elektronikus Könyvtár oldalán több mint 1200 e-könyv érhető el közvetlenül, ingyen, és teljesen legálisan.


Persze mit sem ér ez a bőséges választék, ha nem lehet hatékonyan keresgélni benne. Ebben segít a Papírontúl blog listája, amelyben kulcsszavakra keresve böngészhetnek. Így mindenki gyorsan rálelhet kedvenc írója műveire, vagy kedvenc regényére.
Sok elektronikus könyvet (e-bookot) olvasó eszköz használója hiszi, hogy ritka kivételektől eltekintve fizetnie kell, ha magyar nyelvű könyveket szeretne elérni. Vagy a másik megoldás: az illegális letöltés. De nem csak ez a két választásotok van, ha e-könyvolvasóval rendelkeztek, vagy az okostelefonotokon, táblagépeteken olvasgatnátok: a Magyar Elektronikus Könyvtár oldalán több mint 1200 e-könyvet érhettek el közvetlenül, ingyen, és teljesen legálisan.
Az 1200 könyvet tartalmazó kereshető listáért másold be a böngészőbe ezt : http://www.papirontul.hu/
Magukat a könyveket pedig ezen a linken érhetitek el : http://mek.oszk.hu/ Jó böngészést és olvasást!
Forrás : szeretlekmagyarorszag.hu