PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.2015. augusztus 8., szombat

A következő fizetésünk már egy órán belül megérkezhet

A következő fizetésünk már egy órán belül megérkezhet

2015. szeptemberétől nagyon fontos változások fognak életbe lépni a banki utalásoknál! Szeptember 7-től az utalás után egy órával a számlán lehet a pénz. A még nagyobb gyorsaságra – az azonnali utalásra – egy-két évet még várni kell.


Ezentúl sokkal gyorsabban és hatékonyabban utalhatunk, így végre elfelejthetjük a a több órás vagy akár napos várakozási időket!

Az utalások feldolgozását szeptembertől
már reggel 7:30 perctől megkezdik, és az átutalásoknak az átfutási ideje rekord időre, egyetlen órára fog csökkenni. Az új szabályokról a GIRO Zrt. Igazgatósága döntött. A javaslat kialakításakor bevonták a Magyar Nemzeti Bankot is és több hónapos munka és egyeztetés előzte meg.
A napközbeni átutalásokat az InterGIRO2 rendszer végzi el, jelenleg minden nap csupán öt ciklusban. Ez is változni fog, szeptembertől napi 10 ciklusban teljesülnek az átutalások, ami azt jelenti, hogy óránkénti rendszerességgel dolgozzák fel a bankközi forint átutalásokat. Ennek köszönhetően az átfutási idő a felére fog redukálódni, vagyis a ma érvényes 2 óra helyett mindössze 1 óra lesz.
Az adatfeldolgozás ideje is meghosszabbodik, ugyanis szeptembertől már 1 órával korábban megkezdik az utalások feldolgozását, vagyis a jelenlegi 8:30 helyett már 7:30-kor munkához lát a program és a jelenlegi 16:30 helyett 17:00-ig fogja feldolgozni a beérkező utalásokat, vagyis másfél órát kapunk pluszban!