PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. augusztus 4., kedd

Akár év végén jöhet az ingyenes internet

Akár év végén jöhet az ingyenes internet

A Facebook kezdeményezéséhez egyre több telefonszolgáltató csatlakozik, így közösen együtt tudnak ingyenes internetet biztosítani a felhasználók számára.
Gőzerővel dolgozik a Facebook azon, hogy meggyőzze a mobilszolgáltatókat, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez. ÍGY EGYRE TÖBB embernek lesz lehetősége költségek nélkül netezni.


17 országban már sikerült a csatlakozás, így ott már van lehetőség az ingyenes netezésre. Hihetetlen de a hírek szerint év végégre már minden második országban működni fog a lehetőség, remélhetőleg minél előbb jön Magyarországra.
Könnyen lehet, hogy az év végére teljesülni fog Mark Zuckerberg álma, miszerint év végig 100 országban tudnak a Facebook segítségével ingyenes internetet biztosítani.
A két éve indult Internet.org ami azt a célt tűzte ki célul, hogy vagy egy adott országgal, vagy annak mobilszolgáltatójával közösen egy alkalmazáson keresztül biztosítanak lehetőséget az embereknek a térítésmentes böngészésre.
Ez az internet nem korlátlan internetet jelent, nem szörfölhetünk majd végtelenül a neten a legkülönfélébb weboldalakat böngészve, de a legfontosabb helyi és nemzetközi híroldalakhoz, időjárás-jelentésekhez, a helyiek számára nélkülözhetetlen információkat összegyűjtő oldalakhoz, a Wikipédiához és természetesen a Facebookhoz is hozzáférhetünk majd.
Az internet manapság szinte elengedhetetlen minden háztartásban, lassan egy kis túlzással nem lehet internet nélkül élni, hiszen itt nézzük meg a reggeli híreket, itt tájékozódunk a holnapi időjárásról, itt tartjuk a kapcsolatot az ismerőseinkkel, itt keressük meg a vacsora receptjét, itt rendeljük meg a pizzánkat és még sorolhatnám. Ugyanakkor a mai gazdasági helyzet mellet, Magyarországon mégis kicsit luxusnak számít az internet előfizetés, ugyanis az alacsony bérek mellett és a magas kiadásoknak köszönhetően az internet előfizetés is nagy terhet ró a családokra! Mégis meglelően sok család rendelkezik internet előfizetéssel, bár sokan tulajdonképpen erőn felül fizetik hónapról hónapra!
A Google adatai szerint 2020-ra mindenkinek lesz már internet kapcsolata.
Ez a dolog elég hihetetlennek tűnik, hiszen Magyarországon számos család és a létminimum alatt, mélyszegénységben, nekik még a mindennapi kenyerük sincs meg, nem hogy számítógépük vagy internet csatlakozásuk. Kiderült azonban, hogy a Google nem a levegőbe beszélt már meg is kezdték a munkájukat, annak érdekében, hogy ők adhassanak ingyenes internetet az egész világnak. Mellettük felvették a küzdelmet másik is, van a versenyben, olyan is, aki nemrég most a Googlenél dolgozott, most azonban más csapatban dolgozik az ingyenes internetért.