PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. augusztus 9., vasárnap

Forrást lehetne találni a férfiak negyven év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásának bevezetéséhez.

Forrást lehetne találni a férfiak negyven év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásának bevezetéséhez.


Az MSZP szerint a gazdaság kifehérítésével forrást lehetne találni a férfiak negyven év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásának bevezetéséhez.

Gúr Nándor, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az intézkedés bevezetéséhez 100-150 milliárd forintra lenne szükség.
Ha a fekete-, illetve a szürkegazdaság arányát 18-ról 16 százalékra csökkentenék, akár 600 milliárd forintos többletforráshoz lehetne jutni - fejtette ki.


Gúr Nándor beszélt arról is, hogy az MSZP-nek soha nem volt ellenére a férfiak negyven év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulása. A párt azért tartózkodott a nők nyugdíjba vonulását lehetővé tevő parlamenti szavazáson, mert úgy gondolta, hogy ezt a lehetőséget egyaránt biztosítani kell a nőknek és a férfiaknak is - mondta.

Szót emelt a kormány óriásplakátkampánya ellen, mert szerinte az életben nem köszönnek vissza a jól működő reformok. Nagy a baj ott, ahol 4,5 millió ember él létminimum alatt, illetve öt év alatt ötszázezer ember hagyta el az országot - közölte.

A szocialista politikust kérdezték Kövér László házelnöknek a Felsőtárkányban megrendezett III. Ökopolisz Nyári Akadémián szombaton megfogalmazott véleményéről. Gúr Nándor "baromságnak" nevezte az Országgyűlés elnökének szavait. Az MSZP már 25 éve szegfű, a gyöngyvirág pedig mérgező - mondta, reagálva arra, hogy az emberi közösségek összetartozásáért tenni akaró jobboldalt gyöngyvirághoz, a "nemzetgyűlölő" baloldalt pedig ibolyához hasonlította Kövér László.
Arra a kérdésre, hogy a házelnök kijelentette: "őt már nem érdekli a Fidesz, csak hogy a gyerekei élhető világban éljenek", Gúr Nándor közölte, kétséges számára az, mi a fontos a Fidesznek ma, és mi lesz fontos később. Ezt a Fidesz elmúlt 25 éves történetével magyarázta, amikoris a kormánypárt liberálisból konzervatívvá vált.

A cikk forrása: MTI