PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. augusztus 20., csütörtök

Neked is fizet az ELMŰ ha 1 napig nincs áram!

Neked is fizet az ELMŰ ha 1 napig nincs áram!

Így is lehet pénzt keresni, bár egy kissé furcsa módja:-) Viccet félretéve, az ELMŰ 5000 forintos kötbért fizet azoknak az embereknek, ahol nincs áram 1 napig.Sajnos a mostani durva vihar után egy több háztatást érint, mint gondoltuk.


A hétfői vihar sajnos nagyon sok háztartást sújtott, ez első bejelentések alapján körülbelül 40 ezerre tehető azoknak a háztartásoknak a száma, ahol nem volt áram.Volt ahol több óráig nem volt áram, d e voltak olyan háztartások is ahol több napig nem volt áramellátás.Szerda reggelre az áram nélkül maradt háztartások száma körülbelül ezerre volt tehető, az ELMŰ azt ígérte, hogy szerda este már nem lesz háztartás áram nélkül, hogy ezt sikerül-e teljesíteniük arról sajnos nincs információnk.

A társaság üzletszabályazata szerint
azon fogyasztóknak, akiknél a szolgáltatás több mint 24 órája szünetel, a társaságcsoport egyszeri, 5000 forint kifizetését ajánlja fel.
Abban az esetben ha valaki nem találja megfelelőnek ezt az összeget, vagyis kevesli abban az esetben kártérítésért is folyamodhat!Kártérítésért már nem az áramszolgáltatóhoz, hanem az elosztó hálózati engedélyeséhez kell fordulni.
Hogy Önnek pontosan hova kell fordulni azt megtalálja a számláin, illetve az interneten több helyen megtalálhatják a fogyasztók, hogy a szolgáltatójuk mellett ki látja el ezt a feladatot: ezt a szolgáltatók honlapján megtalálható elosztói üzletszabályzatban tüntetik fel.
A budapesti lakosok esetében az ilyen típusú igények elbírálására a hálózati engedélyes, azaz az ELMŰ Hálózati Kft. az illetékes.