PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. augusztus 28., péntek

Tanévkezdő támogatás hatszáz diáknak

Tanévkezdő támogatás hatszáz diáknak

Idén is segíti a rászoruló diákok iskolakezdését a Magyar Református Szeretetszolgálat. A határainkon innen és túl nehéz körülmények között élő családokhoz augusztus 29-től jutnak el a tanszereket tartalmazó csomagok, összesen három millió forint értékben.


Csaknem hatszáz csomagot ad át a Magyar Református Szeretetszolgálat a rászoruló diákoknak, hogy támogassa a nehéz körülmények között élők iskolakezdését. A csomagok tartalmazzák a tanórákon nélkülözhetetlen eszközöket, így például füzetet, tollat, ceruzát, temperát, zsírkrétát, vonalzót, rajzlapot, ollót és gyurmát – összesen harminc eszközt.
Mindezek mellett a Szeretetszolgálat egyéb taneszközökkel és iskolatáskákkal is segíti a rászoruló diákokat – ehhez a programhoz még lehet csatlakozni, hiszen a használt, de még jó állapotban lévő iskolatáskákat szeptember első hetéig gyűjti a szervezet. Szegedtől Budapestig, Pápától Debrecenig országszerte tizenkét gyűjtőponton fogadják a határon túli és belföldi diákoknak szánt adományokat.

Itt találod meg a gyűjtőpontok listáját :
http://www.reformatus.hu/data/attachments/2015/08/26/iskolataska_gyujtohelyek.pdf
A Szeretetszolgálat programját pénzadománnyal is támogathatják: a 13600-as telefonszám 66-os kódjának hívása – illetve a 13600-as számra a 66-os kód küldése üzenetben – 250 forint támogatást jelent a rászoruló diákoknak. A 10702019-85008898-51100005-ös számlaszámra is küldhetnek adományt „Tanszer” megjegyzéssel.
Forrás : http://www.reformatus.hu/
Ha Neked is nagy szükséged van valamire, akár az iskolakezdéshez, akár máshoz itt kérhetsz segítséget!
A Református Szeretetszolgálat szeretne segítséget nyújtani az elesetteknek, a rászorulóknak, a segítséget kérőknek. Az adománykérő űrlap innen letölthető, és kitöltve várjuk az adomany@jobbadni.hu email címre!

Az adománykérelem elbírálásának idejére pedig köszönjük a türelmet!
ITT TÖLTHETED LE AZ ADOMÁNYKÉRŐ ŰRLAPOT : http://jobbadni.hu/adomanykerelem/