PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. augusztus 10., hétfő

Új Otthonteremtő Program – Lakásszámla állami támogatással és kamatbónusszal!

Új Otthonteremtő Program – Lakásszámla állami támogatással és kamatbónusszal!

Fundamenta lakásszámla Kamatbónusszal! Most 9% egyszeri extra kamat az első megtakarítási évben!
EBKM állami támogatással 10,92%, állami támogatás nélkül -0,26%.


ÁLLAMI TÁMOGATÁS


Megtakarításait az állam a befizetései 30%-ával, de legfeljebb évi 72 000 Ft-tal támogatja.2
KEDVEZŐ LAKÁSKÖLCSÖN
Akár évi fix 3,9 % (referencia THM 5,25%) kamatú lakáskölcsön lehetőség a megtakarítási idő lejártával.3
LAKÁSÁLMAIHOZ IGAZÍTOTT FELHASZNÁLHATÓSÁG
Új vagy használt lakás vásárlása, festés, felújítás, nyílászárócsere, tetőfelújítás, energiahatékony korszerűsítés stb.
MOST KAMATBÓNUSZ AKCIÓVAL
Ha 2015.06.17. és 2015.08.13. között nyit Fundamenta lakásszámlát, a megadott feltételek teljesítése esetén 9% egyszeri extra kamatot adunk az első megtakarítási évben!
EBKM állami támogatással 10,92 % EBKM állami támogatás nélkül -0,26%.1
Az akció alapfeltételei:
– Újonnan kötött és kiutalással megszűnő,
– 8-as tarifájú, ahol a tarifális ráta eléri a 14 900 Ft – ot
– és nem zárolt (biztosítékba adott) szerződésekre érvényes.4
Az akciós kamat egyszeri alkalommal kerül jóváírásra, maximális mértéke a legmagasabb összegű állami támogatás eléréséhez szükséges éves megtakarítás 5,0%-a.
A nem akciós EBKM állami támogatással 10,56%, állami támogatás nélkül -0,72%.
További részletek és az akció hirdetményt megtalálja itt!
1 Az EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010 (III. 25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra, havi 20.000,- Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet.
2 Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72.000,- Ft. A nem akciós 821. számú módozat (4 év 4 hónap) állami támogatással együtt számított EBKM értéke 10,56%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%.
3 A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 5,25%, amely a 821. számú módozatra (4 év 4 hónap megtakarítási idő) vonatkozik.
Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a szerződéses összeg 1.680.000 Ft, ebből a lakáskölcsön teljes összege 1.000.000 Ft; a kölcsönkamat mértéke évi fix 3,9%, 57 hónapos futamidőre. A kölcsön teljes költsége: folyósítási díj: 0 Ft, kezelési költség: 30.310,- Ft, ügyleti kamat: 98.555,- Ft. Havi törlesztőrészlet 20.093,- Ft, a törlesztőrészletek összege 1.128.865,- Ft.
4 Zárolt, a biztosítékba adott szerződés, ide nem értve a Fundamenta-Lakáskassza Zrt-nél vezetett hitelszámlához kapcsolódó betétszerződést. 
A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltését célozzák. A Fundamenta Személyi Bankár a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. megbízásából jár el, amelyért díjazásban részesül. A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes leírását az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) tartalmazza.
Új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződéses összeg 1%-ának megfelelő számlanyitási díj befizetése, továbbá a szerződés létrejöttére irányuló ajánlatnak a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről történő elfogadása.
Forrás : www.fundamenta.hu