PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. szeptember 5., szombat

6 ezren kapnak ingyen “C” és “E” kategóriájú jogosítványt

6 ezren kapnak ingyen “C” és “E” kategóriájú jogosítványt

Óriási az érdeklődés a kormány teherautósofőr-képző programja iránt, hatezren kapnak majd ingyen “C” és “E” kategóriájú jogosítványt, a képzés összesen ötmilliárd forintos költségét részben uniós forrásból fedezik – írja pénteki számában a Világgazdaság.


A lap az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft-től megtudta: a programra eddig több mint 25 ezren regisztráltak, jelenleg zajlik a toborzás. A csoportos tájékoztatók heteken belül megkezdődnek, majd ezután indul a képzés.

A Világgazdaság cikke szerint
a több százezer forintos képzési költség megtakarítása mellett a kiválasztott jelentkezők biztos állást is kapnak. Tavaly mintegy 7300 olyan állást ajánlottak tehergépkocsi-vezetőknek, illetve kamionsofőröknek, amelyekre nem volt elegendő, vagy megfelelő jelentkező.
MTI
JELENTKEZÉS
Kérem, jelentkezzen itt, amennyiben érdeklődik a fent leírt képzés iránt. Ha bármilyen kérdése van a képzéssel kapcsolatban, bizalommal forduljon Hozzánk, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!
Itt a jelentkezési űrlap : http://www.ofa.hu/kerdoiv
Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár, kizárólag azt a célt szolgálja,
hogy jelezze felénk érdeklődését a programmal kapcsolatban, valamint lehetőséget
Kapcsolat:
Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.
web: www.ofa.hu
e-mail: kamionos@ofa.hu
levelezési cím: 1301 Budapest Pf.:84
tanfolyamm