PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.2015. szeptember 19., szombat

Ezermilliárdos túlfizetést tartott nyilván a Nemzeti Adó- és Vámhivatal


Augusztus végére már mintegy ezermilliárd forint túlfizetést tartott nyilván a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - írja mai számában a Magyar Idők.

Az állampolgárok, egyéni vállalkozók többnyire a személyi jövedelemadónál az evánál és az egészségügyi hozzájárulásnál


nem találják el pontosan a befizetendő összeget, míg a vállalkozások leginkább a forgalmi, a társasági vagy a szociális hozzájárulási adó kapcsán fizetnek be túl sokat. Előfordul az is, hogy a munkáltatók vonnak le a szükségesnél több jövedelemadót alkalmazottaik béréből.

A cikk forrása: http://www.hirado.hu/2015/09/19/ezermilliard-forintos-tulfizetes-a-nav-nal/