PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.2015. szeptember 27., vasárnap

Így utazhatsz ingyen Londonba – fantasztikus pályázat

Így utazhatsz ingyen Londonba – fantasztikus pályázat

Ki mondta, hogy a programozás nem lányoknak való? A Skool csapata szenvedélyesen hisz abban, hogy a nőknek igenis van helyük a technológia világában, és hogy erre bátorítani, motiválni kell őket.


A Scratch Meccs a Skool, a Facebook és az ELTE Informatikai Karának közös játékfejlesztő versenye 12-16 éves lányoknak, ahol a versengés izgalma találkozik az alkotás örömével.
A kétfordulós versenybe 3 fős lánycsapatok nevezhetnek.

A részvételhez elsősorban
nyitottság, érdeklődés, jó ötletek és kalandvágy szükséges.
Ha ez megvan bennetek, itt a helyetek!
Az 1. fordulóban a csapatoddal 6 hét alatt egy izgalmas projektet kell elkészítenetek Scratch fejlesztői környezetben.
A legjobb 10 beküldött pályamunka jut a döntőbe (2. forduló), ahol a csapatok háromórás Scratch meccsen mérik össze a tudásukat.
A döntő után a legjobbakat várja London és a világhír, a többi csapat pedig értékes és izgalmas ajándékoknak örülhet.
A versenyt és a regisztrációt 2015. szeptember 14-én nyitottuk meg, jelentkezni október 31-ig tudtok, a nyertes csapat pedig 2016 tavaszán repül Londonba!
Időpontok
- Leadási határidő október 31.
- Zsűrizés November folyamán
- Eredményhirdetés november 25.
- Döntő december 12.
MI KELL EGY IGAZÁN ÜTŐS INTERAKTÍV JÁTÉKHOZ? 
Grafika, zene és program –vagyis egy designer, egy zeneszerző és egy programozó.
Ezt egy kreatív lánycsapatban most Te is összehozhatod!
Állj össze a barátnőiddel, nevezzetek be a Skool által rendezett Scratch Meccsre, és mutassátok meg, hogyan fejleszt világhírű játékot egy tehetséges lánycsapat!

A világhír cseppet sem túlzás, a Scratch Meccs fődíja ugyanis:
 utazás a Facebook londoni irodájába!

A háromnapos londoni élményutazás során találkozhattok a legmenőbb fejlesztőkkel, és belekóstolhattok a világ egyik legkirályabb városának és legirigyeltebb munkahelyének az életébe.
További információk itt:  http://scratchmeccs.hu
Forrás : http://scratchmeccs.hu/