PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. szeptember 15., kedd

Így vehet fel hitelt, aki BAR listán van!

Így vehet fel hitelt, aki BAR listán van!

A magyar bankok többsége mikor a hitelbírálat során meghallja, hogy BAR listások vagyunk, általánosságban azonnal megtagadják a hitelfelvétel lehetőségét, és még csak szóba sem állnak velünk.


Amennyiben aktív listások vagyunk, a helyzet alól nincs kivétel, az összes pénzintézet azonnal megtagadja a hitelfelvételt, de passzív státuszú BAR listásként már van esélyünk arra, hogy bizonyos feltételek mellett tárgyalásokat folytassunk például a Cofidis bankkal, akik szintén foglalkoznak BAR listásokkal.

Cofidis, a jó megoldás lehet ha BAR-os.

A Cofidis kizárólag passzív BAR listások
számára ugyan, de könnyen és gyorsan tud pénzügyi segítséget nyújtani személyi kölcsön formájában. Ennek az első lépése, hogy telefonon, esetleg interneten keresztül vagy személyesen egy hitelbírálatot kérünk a banktól, aki természetesen más feltételekkel szolgál majd, ha nem vagyunk feketelistán, de akkor is, ha passzív BAR listán állunk. Ha hitelbírálatunk pozitív, a bank megküldi az igénylő számára a szerződést, amit természetesen az ügyfélnek is alaposan ellenőriznie kell, és amennyiben az adatok helyesek, egy aláírás után vissza kell juttatni mindent a pénzintézetnek.
Forrás : http://www.hitelmindenkinek.hu
A Cofidis Megújuló Hitel is egy lehetőség.
A legtöbb bank, így természetesen a Cofidis is azok közé a pénzintézetek közé tartozik, akik nem büszkélkednek azzal, hogy foglalkoznak BAR listásokkal, azonban mégis akad esetükben néhány olyan hitelkonstrukció, amelyek ezt a réteget is célozzák. Ott van rögtön a Cofidis Megújuló Hitel, ami az egyetlen olyan hitelcsomag a bank felhozatalában, ahol kikötik, hogy az ügyfél ne szerepeljen aktív BAR listán, azonban a passzív BAR listás helyezés ebben az esetben már nem alapfeltétel.
A Cofidis Megújuló Hitelének igényléséhez fontos továbbá, hogy az ügyfél betöltse 18. életévét, magyar vagy Európai Uniós állampolgár legyen, állandó magyarországi lakcímmel rendelkezzen, rendszeres jövedelme illetve nyugdíja legalább a 65 ezer forintot meghaladja – BAR listások esetén ezt az összeget egyéni bírálat során határozzák meg –, ezen felül pedig rendelkezzen bankszámlával is.
Forrás : http://www.hitelmindenkinek.hu