PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. szeptember 20., vasárnap

Országos traffipax térkép – itt vannak az új szupertraffipaxok – OSSZÁTOK!

Országos traffipax térkép – itt vannak az új szupertraffipaxok – OSSZÁTOK!

Autósok figyelem – elkezdték felszerelni a vadiúj szupertraffipayokat az ország több pontjára. Összesen 365 darab komplex közlekedési ellenőrzési pontot fognak létrehozni.


A Totalcar magazin megkereste az Országos Rendőrfőkapitányságot, hogy adjanak egy listát arról, hogy mely helyekre teszik ki a vadonatúj készülékeket, de a várakozást követően sajnos csak annyit árultak el, hogy valóban most szerelik fel őket, de arról nem adtak információt, hogy mely pontokon lesznek elhelyezve az új készülékeke. Így a Totalcar úgy döntött, hogy maga megy a dolgok elébe és olvasóit arra kérte, hogy ha valahol ilyen készüléket látnak küldjék el nekik. Az ötlet nagyon jónak bizonyult ugyanis már most rengeteg levél és információ érkezett az eddig felszerelt traffipaxokról! A lista folyamatosan bővül!

ITT VAN a LISTA AZ EDDIG FELSZERELT SZUPRTRAFFIPAXOKRÓL :
A rendőrség ígérete szerint év végéig 365 sebességmérő berendezést telepítenek. A készülékeket összesen 132, balesetveszélyesnek tartott közlekedési csomópontra szerelik fel.
Az új szupertarffipaxok a hagyományos sebességmérő funkció mellett a következőket is tudják :
– felismerik a rendszámot
– tudják számlálni a forgalmat
– észlelik a forgalomtorlódásokat
– észlelik a veszélyes árut szállító járműveket (ADR)
– észlelik, hogy be van-e kötve a biztonsági öv
– továbbítani képesek az elkészített fotót
– észlelik a behajtási tilalom megszegését
– észlelik a kötelező haladási irány megszegését
– észlelik a záróvonal átlépését
– észlelik a vasúti átjárón való szabálytalan átlépést
– észlelik a piros lámpán való áthaladást
– képesek a leállósáv igénybevételére vonatkozó előírások megtartásának ellenőrzésére
- képesek az autóbusz forgalmi sáv használatára vonatkozó előírások megtartásának ellenőrzésére