PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. szeptember 20., vasárnap

Végre – Minden hónapban több pénz marad a sárga csekkesek zsebében

Végre – Minden hónapban több pénz marad a sárga csekkesek zsebében

Egy kiskeresetű ember számára “jelentős” összeg marad minden hónapban a zsebében az új szabályozásnak köszönhetően! Havi 900 forintos megtakarítást jelent a sárga csekkek esetében ha bankkártyával fizetünk, ugyanis ez eddig készpénzfelvételnek minősült most már azonban kártyás vásárlásnak minősül, ami jelentős megtakarítást jelent minden bankkártyával fizető embernek.


Az új szabályozásnak köszönhetően a sárga csekk befizetése 2015. nyarától már kártyás vásárlásnak minősül, nem pedig készpénzfelvételnek borsos áron.

A Magyar Posta közleményéből kiderül
, hogy egy ügyfél átlagosan 3 csekket fizet be bankkártyával egyszerre, csekkenként átlagosan 10.000 Ft értékben. Így ezek egy összegű kiegyenlítésével, átlagosan 900 Ft-ot lehet megtakarítani havonta. Nem beszélve azokról a bankszámlákról, amelyeknél egy ilyen összegű postai bankkártyás fizetésért korábban jóval többet, esetenként több mint 1.500 Ft-ot kellett fizetni. (forrás : bankmonitor.hu)
Az új szabályoknak köszönhetően rengetegen fizetnek már bankkártyával a postán a korábbi készpénzes befizetések helyett. A kedvező árak mellett kényelem szempontjából sem utolsó, hiszen nem kell levenni a pénzünket a bankkártyáról, hogy befizessük a csekket, hanem könnyedén és olcsón tudunk fizetni bankkártyával!
Online bankkártyás fizetés – Több esetben közvetlenül akár a szolgáltató oldalán, vagy egy ún. fizető szolgáltató oldalán (pl.: Díjnet, Távszámla) elérhető ez a lehetőség. Ne feledjük, a bankkártyával történő vásárlás a legtöbb bankszámlacsomagnál díjmentes, így külön költséggel nem jár a számlák kiegyenlítése.