PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. szeptember 2., szerda

SZÜLŐK FIGYELEM – Hiába kérik, ezt a csekket NEM SZABAD BEFIZETNI!

SZÜLŐK FIGYELEM – Hiába kérik, ezt a csekket NEM SZABAD BEFIZETNI!

Nagyon friss információval szolgálunk most szülőknek! Nagyon sok iskolában szinte követelik a szülőktől, hogy fizessék ki a tankönyvekről szóló csekket még azelőtt, hogy a gyermekekhez megérkeznének a tankönyvek! 


EZ JOGTALAN! Hivatalosan csak akkor kell a Könyvtárellátó Nonprofit Kft.-nek (Kello) fizetni a könyvekért, ha hiánytalanul megkapta azokat a diák.

Rengeteg szülő panasz kapott
a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete, ezért kellett ennek a figyelemfelhívó cikknek megszületnie.Terjesszétek Ti is az információt, hogy minél előbb eljuthasson minél több szülőhöz! A szülő arra panaszkodtak, hogy több iskolában a tankönyvek terjesztéséért felelős személyzet nem adja oda a gyermeknek a könyveke, addig amíg a szülők be nem fizették a csekket! 
FIGYELEM – a csekket csak akkor kell befizetni ha a gyermek hiánytalanul megkapta az összes tankönyvét!!!
IDÉN ÚJ RENDSZER VAN >>> A tankönyvek árát csak az átvétel után kell kifizetni!
Csekk befizetési határidő: 2015. szeptember 15. Nem lehet visszatartani a tankönyveket, ha a szülő nem fizette ki a tankönyvcsomag árát!
Idén az új szabályok szerint már senkit sem lehet arra kötelezni, hogy az átvétel előtt fizesse ki a tankönyvek árát!Teljesen szabályellenes!!!Tavaly valóban így volt, de idén már nem!
Hogyan kell befizetni a tankönyveket ?
A szülők a tankönyvek átvételekor kapnak egy számlát, melynek alján egy csekk van, a csekket banki átutalással, utalvánnyal, készpénzes befizetéssel, bankkártyával is ki lehet fizetni!Készpénzzel, utalvánnyal, illetve bankkártyával a Kello Infopontjain és a kijelölt postahivatalokban, valamint készpénzzel és bankkártyával az összes postahivatalban lehet fizetni. Azt is jó tudni, hogy a szülők kérhetnek részletfizetést, vagy a befizetés elhalasztásáért is folyamodhatnak. Ha valaki új iskolában kezd, és utó- vagy pótrendelésben kér könyveket, szeptember első felében ezeknek a tankönyveknek is meg kell érkezniük.