PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. október 28., szerda

Ingyenes munkajogi segítség bárhol, bármikor, amikor szükséged van rá!

Ingyenes munkajogi segítség bárhol, bármikor, amikor szükséged van rá!

Bárki számára elérhető az az ingyenes munkajogi mobilalkalmazás, amelyet a LIGA Szakszervezetek fejlesztett Android és iOS okostelefonokra. Az alkalmazásban a leggyakoribb munkajogi kérdésekre adunk gyors válaszokat, valamint további igény esetén egy űrlap kitöltésével vagy a térkép alkalmazás segítségével személyesen is felvehetik megyei munkatársainkkal a kapcsolatot a szakszervezet iránt érdeklődők!


A program a www.liganet.hu portál rendszerén belül lett fejlesztve a jQuery Mobile keretrendszer, az Apache Cordova és az Adobe PhoneGap technikák segítségével. A használatához hálózati hozzáférésre van szükség. Az app tartalmi frissítését a LIGA munkatársai végzik a Rootor tartalomszerkesztő segítségével. Az app kompatibilis Android 2.1-4.4 verzióival. (Az alkalmazás hamarosan iPhone készülékeken is elérhető lesz!) Az alkalmazott technológia – költséghatékonysága mellett – folyamatos frissítésre és fejlesztésre is alkalmassá teszi közvetlenül a tartalom előállítóit, azaz a LIGA Szakszervezeteket, a fejlesztők bevonása nélkül. Ennek (is) köszönhetően a munkajogi kérdések és válaszok száma folyamatosan növelhető, a változó jogszabályi környezethez szinte azonnal hozzáigazítható.
Az alkalmazás elsődleges funkciója az, hogy a leggyakoribb munkajogi kérdésekre adjon gyors válaszokat. Emellett megtalálhatóak segítségével a LIGA Szakszervezetek megyei irodái, és egy űrlap segítségével személyes kapcsolatfelvétel is kezdeményezhető munkatársainkkal.
Azok számára, akik csak érdeklődnek a munkajog és a szakszervezetek élete iránt, az alkalmazás közvetíti a LIGA Szakszervezetek híreit, közösségi csatornáit, és munkajogi témájú blogját.
Itt töltheted le az alkalmazást : https://play.google.com/
Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!