PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. október 27., kedd

Másik lakásba szeretnél költözni ? – Akkor ennek a hírnek nagyon fogsz örülni!

Másik lakásba szeretnél költözni ? – Akkor ennek a hírnek nagyon fogsz örülni!

Varga Mihály szerint bővülhet a otthonteremtési kedvezmény.
Nagyobb lehet a családi otthonteremtési kedvezmény, vagyis a régi nevén a szocpol!


A júliusban bevezetett családi otthonteremtési kedvezmény várakozáson felüli eredményeket hozott, ezért érdemes lehet kiterjeszteni a következő hónapokban – mondta Varga Mihály.
A Nemzetgazdasági Miniszter Varga Mihály, a Portfolio Öngondoskodás 2015 konferencián tartott előadásában jelentett be ezt az óriási hírt, amelynek ismét nagyon sokan örülhetnek, mert nagyon sok plusz pénzt jelentet családoknak, fiataloknak!
Az elmúlt időszak egyik legfontosabb eredménye, hogy nőtt a háztartások öngondoskodásra fordítható pénze.A tárcavezető szerint a kormány a gazdasági szabályozórendszer révén és a támogatásokon keresztül is ösztönzi az öngondoskodás különböző formáinak elterjedését.
Feladat a lakásépítések ösztönzése
Varga Mihály hangsúlyozta: fontos feladat a beruházások és a lakásépítések ösztönzése. Ennek lehetőségeit már vizsgálja a kormány, és egy olyan csomagot szeretnének összeállítani, amely megmozdítja a lakásépítést, beleértve a bérlakásépítést is.
A kormány a továbbiakban is ösztönözni akarja az öngondoskodást, hiszen ez az egyik legbiztosabb módja a nyugodt nyugdíjas éveknek.Ha van félretett pénzünk, legalább afelől nyugodtak lehetünk, hogy ahhoz biztosan hozzányúlhatunk ha baj van!Minél több támogatást vehetnek igénybe a családok, a fiatalok, annál több pénzt tehetnek félre öngondoskodásra, így egyre biztosabb egzisztenciát kiépítve és megalapozva egy harmonikus, nyugodt életet!


Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!