PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 26., csütörtök

ELŐBB JÖHETNEK AZ ELLÁTÁSOK, CSALÁDI, SZOCIÁLIS, NYUGDÍJAK STB…MINDENKI PÉNZHEZ JUTHAT AZ ÜNNEPEK MIATT

ELŐBB JÖHETNEK AZ ELLÁTÁSOK, CSALÁDI, SZOCIÁLIS, NYUGDÍJAK STB…MINDENKI PÉNZHEZ JUTHAT AZ ÜNNEPEK MIATT

ELŐBB JÖHETNEK BIZONYOS ELLÁTÁSOK – PÉNZEK DECEMBERBEN!
A Kormányhivatal időben teljesít minden ellátást van amit előbb a Nyugdíjfolyósító is előbb fizeti ki a nyugdíjakat és a 2016 Januári családi pótlék is előbb jön meg December végén, a szociális segély ill aktív korúak ellátása is korábban jöhet, de ez Hivatal függő lesz. Karácsony előtti ellátások pénzek


Így érkeznek a pénzek az arra jogosult családokhoz:
Családi pótlék : 2015 December 2 és December 29 (ez a Januári, előbb jön – nem dupla) de 2016 Januárban nem jön családi csak majd 2016 Februárban, hosszú lesz a Január a családoknak, itt kéne egy dupla családi szerintem.
Nyugdíjak : 2015 December 2-3 közt utalásra kerülnek, a nyugdíjasok is csak 2016 Január közepén jutnak ismét pénzhez, így hosszú lesz a következő hónap nekik is.
Szociális segély, és más ellátások : A Polgármesteri hivatalok is előbb fizetnek pár nappal, de nem mindenhol! Ezt csak a helyi hivatal tudja pontosan önöknek megmondani, ott helyben kell megkérdezni.

Gyes, Gyed, Anyasági ellátás : Ezekből amit a Kormányhivatal utal az előbb jöhet meg, amit a TB és más hivatalok utalnak ki arról sajnos nincs jelenleg információnk, amint lesz közzétesszük itt.
CIKKÜNK FOLYAMATOSAN FRISSÜL, EZÉRT LÁTOGASSON VISSZA!!!
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS AZ ITT TALÁLHATÓ CIKKET – KÖSZÖNJÜK :)