PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 17., kedd

Érdemes kicsit várni – 600 ezer forint plusztámogatáshoz juthat

Érdemes kicsit várni – 600 ezer forint plusztámogatáshoz juthat

Borítékolható, hogy hamarosan még többen akarják majd igénybe venni a támogatást, ugyanis eltörölhetik az energetikai besoroláshoz kötött támogatást.


Láthatóan nagy siker a júliusban bevezetett Családok Otthonteremtési Kedvezménye (CSOK), s borítékolható, hogy hamarosan még többen akarják majd igénybe venni, ugyanis eltörölhetik az energetikai besoroláshoz kötött támogatást. Vagyis nagyobb összeghez juthatnak az átlagos igénylők – sokaknak ez a szükséges önerőt jelentheti egy megfelelő ingatlan megvásárlásához.
Egy gyermek után 150 ezer forint lehet a különbség, egy háromgyermekes família pedig egy 90 négyzetméternél nagyobb lakás esetében 600 ezer forint plusztámogatáshoz juthat.
Ráadásul hatósági bizonyítvány sem kell majd az igényléshez. Jelenleg a C energetikai besorolásnál rosszabb ingatlanokhoz igényelt CSOK esetében ez kötelező. Anyagilag ugyan csak háromezer forintot spórol enélkül a pályázó, viszont az igénylés folyamata jelentősen egyszerűsödik, hiszen kevesebb dokumentumot kell beszerezni, ha a támogatás mértékét nem kötik energetikai besoroláshoz.
Forrás : sonline.hu
Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!