PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 24., kedd

Figyelem: így változnak a nyugdíjak januártól!

Figyelem: így változnak a nyugdíjak januártól!

Jövőre 1,6 százalékkal emelkedik a nyugdíjak összege – jelentette be az emberi erőforrások minisztere.


Balog Zoltán elmondta: az emelés minden nyugellátásra vonatkozik, így a többi között az öregségi nyugdíjra, a hozzátartozói, a korhatár előtti ellátásokra, a szolgálati járandóságra, a rokkantsági, rehabilitációs ellátásokra és a baleseti járadékokra is.
Az intézkedés 2,6 millió embert érint.
Szerző: MTI
Forrás : vg.hu
“Az intézkedés 2,6 millió embert érint, az emelés átlagos szintje kétezer forint körül lehet.
A nyugdíjemelést alapvetően az infláció mértéke határozza meg, ez a kormány számításai szerint jövőre 1,6 százalékos lesz, ehhez igazították tehát a növelés mértékét is. Vagyis a nyugdíjak reálértéke nem fog változni.” (vs.hu)
Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!