PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 28., szombat

FRISS – több százezer háztartást érint – nőhet az ingyen elérhető televíziós csatornák száma

FRISS – több százezer háztartást érint – nőhet az ingyen elérhető televíziós csatornák száma

Nőhet az ingyen elérhető televíziós csatornák száma, ez a több százezer háztartást érintő lépés akár újabb rezsicsökkentésnek is tekinthető – írta a Világgazdaság csütörtökön.


A lap szerint átrajzolhatja a médiapiacot az a jogszabályi változás, amely lehetővé teszi a televíziós médiaszolgáltatóknak, hogy egyszerre pénzt kérjenek a kábelen való terjesztésért, miközben megjelenhetnek bármely ingyenes tévéplatformon – műhold, IP, földfelszín -, például az Antenna Hungária Zrt. MinDig TV-kínálatában.
A korábbi gyakorlat ezt a vegyes modellt kizárta, eddig két egymás mellett élő finanszírozási modell működött: az egyik szerint a médiaszolgáltatók műsordíjat kaptak a kábelszolgáltatóktól – amelyek aztán ezeket a tartalmakat előfizetési díj fejében kínálták az ügyfeleknek -, a másik modell pedig az ingyenességre épült, amikor a csatorna fizetett a szolgáltatónak a műsorteljesítésért, amely tartalomhoz ingyen juthatnak a nézők.
Az új, vegyes modell révén a kisebb vagy közepes csatornák – amelyek ma kábelen vagy fizetős műholdas kínálatban, ebből fakadóan korlátozottan érhetők el – egyszerre országossá nőhetik ki magukat.
Forrás : hirado.hu
Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!
A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info