PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 28., szombat

Óriási hír – rengeteg embernek szűnik meg a közmunka kötelezettség

Óriási hír – rengeteg embernek szűnik meg a közmunka kötelezettség

Sokaknak megszűnik a közmunka kötelezettség az új törvényjavaslat szerint! Már elkészítették az új módosításokat!
A kormány ismét átírná a Munka Törvénykönyvét, melynek köszönhetően kedvezőbb szabályok jönnek a munkavállalókra nézve!


Az új törvényjavaslat egy igen tekintélyes súlyú dokumentum, rengeteg rengeteg információval, mely annak köszönhető, hogy nem csupán modernizálni kellett és kedvezőbbé tenni egyes részeket, emellett figyelembe kellett venni alkotmánybírósági döntéseket és uniós jogharmonizációs kötelezettségeket is.
A napi.hu vállalta magára, hogy átrágja ezt a hatalmas anyagot és egy igen kedvező információra lettek figyelmesek, mely nagyon sok magyar embernem lesz fontos és kedvező döntés!
A kép illusztráció.
Nagyon kedvező döntés, hogy végre minden munkavállaló, minden dolgozó mentesülni fog az alól a kötelezettség alól, hogy a szabadsága idején rendelkezésre álljon a főnökének, illetve cégének!
Szintén nagyon kedvező változás, hogy jobban fogják védeni a munkajogi törvények a várandós nőket , abban az esetben is, ha a felmondás után közlik, hogy gyermeket várnak.
Módosul a pihenőnap, a munkaidő fogalma is!
Azonnali hatályú felmondás esetén is lesz végkielégítés – a végkielégítést kiterjesztik arra az esetre is, ha a munkavállaló azonnali hatállyal felmond.
Ami pedig a hab a tortán, hogy a felsőfokú végzettséggel rendelkező munkanélkülieknél a közfoglalkoztatási kötelezettséget is megszüntetik, vagyis aki diplomás nem kötelezhető közmunkára!
Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!
A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info