PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 19., csütörtök

Most ingyen számítógépre, tabletre, laptopra, netbookra pályázhattok

Most ingyen számítógépre, tabletre, laptopra, netbookra pályázhattok

A Holdkő Kulturális Alapítvány pályázatot hirdet Vissza nem térítendő eszköztámogatásra ( Ingyenes netbookok, laptopok és Tablet Pc-ék)


Az eszköztámogatás keretében pályázónként maximum 4 darab netbook vagy laptop és 4 darab tabletpc igényelhető, bármely szervezet, cég, alapítvány, intézmény, önkormányzat, és egyéni vállalkozó részére.
A fotó illusztráció.
Az alábbiak szerint:
1. A laptopok használtak, dell, lenovo, asus, samsung, acer és egyéb márkájúak Windows 10 operációs rendszerrel frissítve. Vegyes konfigurációkban.
2. A netbookok újak.: Android 4.4.2 operációs rendszerrel
3. A tablet Pc-k újak: Android 4.4.2 vagy 4.4.4 operációs rendszerrel
A netbookok egy partnercégünk által finanszírozott reklámkampány részei. Külső borításuk a partnercég színes logóját hordozza, a logó nem távolítható el. A netbookok műszakilag egy, a kereskedelmi forgalomban is kapható géptípussal egyeznek meg, csak külső műanyag borításuk tér el a boltokban kapható változat burkolatától.
Minden netbook not for sale (kereskedelmi forgalomba nem hozható) jelöléssel van ellátva. Minden eszköz aljára felkerül a Holdkő Alapítvány garancia matricája aminek eltávolítása a garancia elvesztését vonja maga után.
Figyelem!
A pályázat a Holdkő Alapítvány egységesített adatlapján nyújtható be
A pályázat elküldési határideje 2016. február 3. éjfél. Határidő után a pályázat érvénytelen!
A pályázat részletes leírása, az adatlapja és tájékoztatója a Holdkő Kulturális Alapítvány weboldalán a http://www.moonstonefoundation.eu/palyazatok található a Greenlight vissza nem térítendő támogatások 2016 részeként.
Amennyiben érdeklődik kérjük részletesen olvassa el az ott leírt tájékoztatót.
Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!