PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 25., szerda

Személyi kölcsön Családi-ra, GYES-re, GYED-re – Ha mindenképpen kell!

Személyi kölcsön Családi-ra, GYES-re, GYED-re – Ha mindenképpen kell!

A személyi hitel igénylésének feltételei: 
Hitel gyesre gyedre családira
- A személyi hitelt 18 éven felül bárki igényelheti, 25 éves kor alatt azonban magasabb az elutasítási arány. A felső életkorhatár személyi hiteleknél 65 év.
- Az igénylő cselekvőképes és devizabelföldi magánszemély lehet
- Érvényes személyi igazolvány (lakcímkártya), adókártya.


- Utolsó 2-3 havi közüzemi számla (telefon, víz, villany, gáz, fűtés, kábeltévé) + az befizetést igazoló csekk.
- 30 napnál nem régebbi Munkáltatói igazolás. A hiteligénylés feltétele, hogy a munkaviszony minimum 6 hónapja fennálljon ugyanazon a helyen.
- Bankszámlájának eredeti kivonatai az utolsó 2 hónapból.
- Nyugdíjasok esetén éves nyugdíjértesítő, valamint az utolsó 2 havi nyugdíjszelvény.
- Saját bankszámla.
- A hiteligénylő sem aktív, sem passzív státuszban nem szerepelhet a KHR/BAR listán, ez minden esetben elutasítással jár együtt!
- A személyi hitel összege az igazolt jövedelem 5-6szorosa, adóstárs bevonásával ez maximum a jövedelem 7-8szorosára növelhető.
- Futamideje általában 7-8 év, ez pénzintézetenként változik.
- Személyi hitelt akár deviza alapon is igényelhet, euróban (EUR), illetve svájci frankban (CHF) is.
Tud igazolni jövedelmet?
Személyi hitel igénylésénél a gyermekgondozási segély (GYES), a gyermekgondozási díj (GYED), illetve a terhességi gyermekágyi segély (TGYÁS), családi pótlék, gyermektartás nem fogadható el jövedelemként.
De van megoldás – hozzon maga mellé egy kezest és máris kaphat hitelt 1,000,000 ft-ig!
Gyorskölcsön gyesen lévőknek
Amennyiben úgy van szükségünk gyorskölcsönre, hogy közben gyesen vagyunk, akkor mi magunknak nem, hanem valamely családtagunknak kell a hiteligényelést benyújtani helyettünk.
Ennek a családtagnak, személynek kell hogy legyen legalább fél éves munkaviszonya, és fontos, hogy a rendszeres jövedelme elérje a mindenkori minimálbér összegét is. Amennyiben a hiteligénylő megfelel az igénylésnél megszabott feltételeknek, abban az esetben nincsen akadálya a gyorskölcsön igénylésének, ha a jövedelem alkalmazotti munkaviszonyból, nyugdíjból, esetleg egyéni vagy társas vállalkozásból ered.
Csak a munkaviszonyból származó munkabért ( fizetés, nyugdíj) fogadják el. Ennek oka az, hogy személyi kölcsönnél a jövedelem szolgáltatja a fedezetet, így különösen figyelik azt, hogy milyen jövedelmet tud igazolni. Ezen felül azért is kizáró ok a fent felsorolt jövedelmek, mivel azok az Ön gyermeke miatt, neki járnak, “nem az Öné”.
Forrás : szamoljunk.hu
Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!