PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. november 25., szerda

Hitelt vennél fel karácsonyra? – EZEK AZ ÚJ FELTÉTELEK – MUTATJUK ŐKET!

Hitelt vennél fel karácsonyra? – EZEK AZ ÚJ FELTÉTELEK – MUTATJUK ŐKET!


A jelzáloghitelt felvevőknek vagy ingatlant lízingelőknek háromnapos gondolkodási idő járhat a szerződés aláírása előtt.
A pénzügyi közvetítőrendszer egyes elemeit módosító törvényjavaslathoz kedden benyújtott javaslat szerint az érintett ügyfeleknek meg kell kapniuk a szerződéstervezetet 3 nappal az aláírás előtt, addig nem fogadhatják el a szerződésben szereplő ajánlatot.


A bizottság azzal indokolta a haladékot, hogy így kellően átgondolhatja a hitel felvevője, illetve a lízingbe vevő a szerződés tartalmát.
A kártalanítást is szélesítenék
A bizottság többsége nem támogatta azt a szocialista képviselők által benyújtott országgyűlési határozati javaslatot, hogy a kormány kárpótolja a Honvéd Egészségpénztár tagjait, a Buda-Cash brókerház tulajdonosai által birtokolt BRB Bankban beragadt 1,8 milliárd forintért.
Forrás : szamoljunk.hu
Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!