PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. december 17., csütörtök

Sokaknak hoz levelet a postás év végén – senki nem fog örülni neki!

Sokaknak hoz levelet a postás év végén – senki nem fog örülni neki!

Elszámoló számlát kapnak karácsonyra az ELMŰ-ÉMÁSZ ügyfelek; a díjbekérőkön a megszokottnál valamivel magasabb összeg is szerepelhet.


Az állam idén felvásárolta az Elmű-ÉMÁSZ Társaságcsoport ügyfélszolgálati leányvállalatát; december elsejétől az ügyfelek új áramszolgáltatóhoz kerültek, erről az ügyfeleket levélben értesítették, így valószínűleg már mindenki tud róla, amit viszont sokan nem tudnak, hogy kellemetlen végszámla érkezhet hozzájuk a napokban, a megszokottnál nagyobb összeggel!

Hogy ez mit jelent nekünk fogyasztóknak? :
decemberben egy ún. elszámoló-számlával búcsúzik az ügyfelektől az ELMŰ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft.; a következő hónaptól pedig már az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt-től érkeznek majd a díjbekérők. Az elszámoló-számlák postázását a napokban kezdték meg, kellemetlenséget pedig mindössze az okozhat a fogyasztóknak, hogy a kapacitás hiányában becsléssel készült összesítőn ezúttal a megszokottnál valamivel magasabb összeg is szerepelhet.



Nagyon fontos tudni, hogy ennek köszönhetően az ügyintézésben is történtek fontos változások, amik mindenkit érinthetnek!
A meglévő online regisztrációk élnek és léteznek, továbbra is lehet segítségükkel ügyet intézni, ELMŰ Nyrt. vagy ÉMÁSZ Nyrt. felületein is tudunk velük ügyet intézni, d e már nem mindent, a lehetőségeink korlátozottak! ITT VAN, AMIT MINDENKÉPPEN ÉRDEMES TUDNI >>
Az ügyintézést ezeken az oldalakon tudod megtenni továbbra is >>>https://ker.elmu.hu illetve a https://ker.emasz.hu oldalakon:
1. meg tudod nézni az elektronikus és a papír alapú számláidat is
2. ki tudod fizetni a számláidat bankkártyával
3. le tudod kérdezni az aktuális folyószámla egyenlegedet is
4. meg tudod tekinteni a korábban történt bejelentéseidet is!
Van, amit már csak már csak az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. online ügyfélszolgálati felületén tudsz elintézni!
1. Mérőállás bejelentése
2. Részfogyasztás módosítása
3. Elektronikus számla igénylése
A számlázási és fizetési feltételekkel sem változtak az új szolgáltatónál, így például ha valaki korábban elektronikus számlázást igényelt, akkor a számlák a továbbiakban is elektronikus formátumban kerülnek majd kiállításra.
Forrás : penzcentrum.hu

A cikk forrása: http://palyazatfigyelo.info