PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. augusztus 17., hétfő

Fogadjunk, hogy ezt Te sem tudtad – van, hogy akkor sem fogsz tudni fizetni a bankkártyáddal ha van rajta pénz!

Fogadjunk, hogy ezt Te sem tudtad – van, hogy akkor sem fogsz tudni fizetni a bankkártyáddal ha van rajta pénz!

Egy bankkártya nem használható a végtelenségig naponta és itt most nem a lejárt bankkártyára gondolunk!Nagyon nagyon kellemetlen meglepetés érhet minket egy forgalmasabb napon, amikor fizetni szeretnénk a pénztárnál!


Ordítozás helyett érdemes előre tisztázni, mennyit bír naponta a kártyánk! A “kártya elutasítva” szlogen jelenik meg a kis bankkártya terminál segítségével elkészült blokkon…mi nézünk bambán, nem értjük, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy a számlán van pénz és az esetlegesen beállított napi limitet sem léptük túl!

Mi lehet a gond?
Biztos a terminál…megkérjük a pénztárost udvariasan, hogy pórbálja meg még egyszer – most már kissé feszengünk, nem si ok nélkül, ugyanis ismét ez a felirat fogad ” a kártya elutasítva”.
Az állandó bankkártyázás is okozhat meglepetést. Egy nap alatt ugyanis nem lehet korlátlanul használni egy-egy bankkártyát. Hiába szeretne valaki megszabadulni teljesen a készpénztől, és szinte mindent kártyával kiegyenlíteni, meglepetésben lehet része az aznapi sokadik kártyás vásárlásnál, ha ugyanazt a kártyát használja.
Bár van pénz a kártyáján, számláján, a rendszer mégis elutasíthatja, mivel egy-egy kártyát sok esetben csak korlátozott számú vásárlásra lehet használni egy-egy napon. Még akkor is, ha nem lépjük túl az egy napra megadott limitet, például 50 ezer forintot. Nincs mindegyik kártyára általánosan érvényes limit, a bankoktól és a kártyáktól függ, hogy hány alkalmat bír a kártya. Mielőtt tehát át szeretnénk állni a teljesen készpénzmentes üzemmódra, érdemes megnézni a banki feltételeket, hogy pontosan hány alkalommal lehet vásárolni egy nap alatt, például ötször vagy tizenötször, ami nagyon nem mindegy. Forrás : vs.hu)
A teljes cikket itt olvashatod el :http://vs.hu/gazdasag/osszes/kartya-elutasitva-hiaba-van-penz-a-szamlan-0816?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main