PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. augusztus 25., kedd

Komoly lépést tettek a bankok – régen volt már ilyen

Komoly lépést tettek a bankok – régen volt már ilyen

Olcsóbbak lettek a bankszámlák
Az elmúlt fél évben összességében csökkentek a bankok lakossági számlavezetési díjai – írta a Népszabadság keddi számában a Nemzetközi Bankárképző Központ elemzése alapján.


A lap írása szerint a tranzakciós illeték 2013-as bevezetése óta nem volt példa arra, hogy szektorszinten átlagosan olcsóbbak legyenek a számlák.
Az átlag alatti jövedelmű ügyfelek számára a legtöbb banknál csökkentek vagy nem változtak a számlavezetéssel kapcsolatos költségek, a nagybankoknál ez éves szinten átlagosan 1800 forint, míg a kisebb pénzintézeteknél 120 forint megtakarítást jelent. Az átlagos jövedelemmel rendelkező ügyfelek ugyanakkor a költségek enyhe emelkedését tapasztalhatták, a nagybankoknál ez éves szinten 150 forint, a kisebbeknél 100 forint drágulást hozott. (forrás:penzcentrum.hu
Az átlagos jövedelemmel rendelkező ügyfelek ugyanakkor a költségek enyhe emelkedését tapasztalhatták, a nagybankoknál ez éves szinten 150 forint, a kisebbeknél 100 forint drágulást hozott .
Forrás : hirado.hu