PÁLYÁZAT, ÁLLAMI TÁMOGATÁS, SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, SEGÉLY, NYUGDÍJ, GYES, GYED, CSOK (SZOCPOL), CSALÁDI PÓTLÉK, VÁLLALKOZÁS, MUNKAHELY, LAKÁS, OTTHON, PÉNZÜGYI INFORMÁCIÓ

A legfrissebb pályázati lehetőségek, állami-, EU-s finanszírozású támogatások több kategóriában is. (napkollektor, napelem, hőszigetelés, nyílászáró, társasház, képzés)
Vissza nem térítendő állami támogatásokról, forrásokról kaphat tájékoztatást. Támogatások vállalkozásoknak, családoknak, iskoláknak, diákoknak. Szociális ellátások, segély, nyugdíj, gyes, gyed, csok (szocpol), családi pótlék.



2015. szeptember 17., csütörtök

FIGYELEM – Fokozott rendőri ellenőrzés jön az egész országban!

FIGYELEM – Fokozott rendőri ellenőrzés jön az egész országban!

Szeptember 30-ig a rendőrök igazoltathatnak, ruházatot, járművet vizsgálhatnak át.


A rendőrség Magyarország teljes területén szeptember 14-én 12 órától szeptember 30. 24 óráig fokozott ellenőrzést hajt végre – jelentette be az ORFK. Az ellenőrzés célja “a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények és a szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása”. Az ellenőrzés keretében a rendőrök igazoltathatnak, ruházatot, járművet vizsgálhatnak át.
Az nem derült ki a közleményből, mennyiben kapcsolódik ez az intézkedés a menekültválsághoz.
Oszd meg a hírt a faladon!
Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu
Fokozott ellenőrzést rendelt el az országos rendőrfőkapitány az egész országra
Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el az ország egész területére – közölte a rendőrség hétfő délben a honlapján.Közleményük szerint a rendőrség Magyarország teljes közigazgatási területén hétfő déltől szeptember 30-án 24 óráig fokozott ellenőrzést hajt végre, amelynek célja a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények és a szabálysértések számának visszaszorítása, a jogellenes cselekmények megakadályozása. Az ellenőrzés keretében a rendőrök igazoltathatnak, ruházatot, járművet vizsgálhatnak át – írták.
Forrás : napi.hu